16 февр. 2017 г., 11:11

Огън 

  Поэзия » Любовная
261 0 0

Искам силно да горя...

Моята запалка ти бъди...

Сърце, душа, аз цяла да пламтя 

и никой да не казва: ,,Спри''.

 

Искам силно да горя,

да дишам, да живея, да обичам...

Да те гледам без да се уморя

и до тебе аз да тичам...

 

Искаш ли и ти да гориш?

Мога аз чувствата ти да подпаля...

Само сърцето си да ми дариш

и всичко за тебе ще направя!

 

Искаш ли и ти да гориш?

Нека бъдем огън и жарава...

С щастие и любов да ми платиш,

а аз душата си ще ти оставя!

 

Пламъци и страст горещи - 

да взимам и да взимаш..

Безброй вълнуващи срещи...

Случайно огънче да имаш?

© Глория Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??