Силни чувства се събират
във всяко влюбено сърце,
копнежи, трепети напират
и раждат нови светове!
Напред пораства ширината,
обгръща всичко в синева,
като величието на душата,
като океан от слънчева вода!
Живота даден е за двама
да зидат мост към бреговете,
да имат и когато нямат,
да пият в извора на Боговете!!!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены