12.12.2019 г., 23:22 ч.

Океан от любов 

  Поезия » Любовна
1204 2 2

Океан от любов

 

Силни чувства се събират
във всяко влюбено сърце,
копнежи, трепети напират
и раждат нови светове!

Напред пораства ширината,
обгръща всичко в синева,
като величието на душата,
като океан от слънчева вода!

Живота даден е за двама
да зидат мост към бреговете,
да имат и когато нямат,
да пият в извора на Боговете!!!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??