19 мар. 2008 г., 11:51

Окована  

  Поэзия » Любовная
831 0 2
Аз не зная какво е любов.
Но ти знаеш!? Така ли!? Кажи ми!
Да заспиваш до някого „нов”
или просто сам да заспиваш...

Да го чувстваш до себе си, да,
(но не както аз го почувствах).
Да го притиснеш по-силно сега
и все по-силно и силно да стискаш...

Това ли наричаш любов?
Това е мания или тревога...
Не раздаде ли много любов
през живота си с тази отрова?

Аз не зная какво е любов 
и едва ли ще узная,
но сърцето си чувствам като в оков...
Окована за някого в рая...

© Катерина Баева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??