25 дек. 2010 г., 20:47

Октомври 

  Поэзия » Пейзажная
490 0 1

 

                      Октомври

 

 

Вятърът  препусна  кон  неоседлан,

изви вихрушка,  листата  разпиля,

и ето, старият  декор вече е прибран,

с паяжинно було  появи се  есента.

 

Като  от   малка  плоча   песен

лятото  над нас  и  в  душите  гря,

всичко  е със  край, сега    е  есен,

само шум от  вятър...  грамофонът   спря.

 

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??