14 окт. 2012 г., 21:14

Октомврийска любов 

  Поэзия
529 1 9

Октомврийска любов

Октомври листопадно
пак стихове нашепва...
Навън е вече хладно,
а пак сърцето трепва...

В умиращата есен
една любов умира...
Дали ще има песен
със нея да засвири?

Или ще скита вятър
с комини да споделя,
о, как боли душата,
когато се разделя!
 ...      ...      ...      ...
Октомври е невинен -
виновни са очите,
опитали наивно
да любят тъй открито!

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??