Окъснялата любов
"Най-добрият подарък от съдбата
са хората, на които казваме
"Благодаря, че те има"
В ъгълчета на очите
да се сгуши мигът.
Да останеш без дъх от обичане
когато нищо не чакаш.
Да онемееш от нежност
и думите да мълчат.
Да надзърнеш в душата
на обичащ човек -
ще го познаеш със сърцето си.
И да те боли от обичане,
когато една сълза
притихне щастлива
в мократа тишина.
Колко обич побира сърцето?!
В окъснялата любов,
случила се така внезапно
дали обичането е грях?!
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены