28.07.2013 г., 15:09 ч.

Окъснялата любов 

  Поезия » Любовна
491 0 0

Окъснялата любов

 

"Най-добрият подарък от съдбата

са хората, на които казваме

"Благодаря, че те има"

 

В ъгълчета на очите

да се сгуши мигът.

Да останеш без дъх от обичане

когато нищо не чакаш.

Да онемееш от нежност

и думите да мълчат.

Да надзърнеш в душата

на обичащ човек -

ще го познаеш със сърцето си.

И да те боли от обичане,

когато една сълза

притихне щастлива

в мократа тишина.

Колко обич побира сърцето?!

 

В окъснялата любов,

случила се така внезапно

дали обичането е грях?!

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??