3 июн. 2011 г., 16:36

Олимпийско спокойствие 

  Поэзия
511 0 0

Корабът потъва - бавно и непредсказуемо,

корабът потъва - постепенно и недоказуемо,

а капитаните не са на вахта -

не се тревожат за земната ни яхта:

природата гине, бедстват страните,

а те си поделят благата и земите;

продават порно, виагра, дрогерия,

а народите тънат в страшна мизерия...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??