Jun 3, 2011, 4:36 PM

Олимпийско спокойствие 

  Poetry
512 0 0

Корабът потъва - бавно и непредсказуемо,

корабът потъва - постепенно и недоказуемо,

а капитаните не са на вахта -

не се тревожат за земната ни яхта:

природата гине, бедстват страните,

а те си поделят благата и земите;

продават порно, виагра, дрогерия,

а народите тънат в страшна мизерия...

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??