17 дек. 2020 г., 00:56

Омагьосан сонет - 2 

  Поэзия » Любовная, Эротическая, Строгие формы
891 0 2

Огньове ме обграждат с рунен знак.

Тимпани сто в нощта забиват пак

и в ужас още чувам вълчи вой...

 

И идва тя към мене и крещи

с неземната си ярост: " Чакай ти!

Не ще избягаш! Ще си само мой! "

 

С очите черни ме смразява диво

и дрехите ми две ръце разкъсват,

и устните ù в устните ми впръскват

горчиво, но омайно, силно пиво.

 

Не мога да помръдна... Ревността

наказва ме с прекрасното си тяло.

Магьосница измъчва ме изцяло...

Ще страдам сладко чак до сутринта.

 

 

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??