НЕ ЗНАЯ ТИ... НО АЗ ТРАГИЧНО
ВЯРВАМ В СВОБОДАТА,
ЗА МЕН, ТЯ ВСЪЩНОСТ Е ОТПЛАТА,
КОЯТО ИСКАМЕ ДА ВЗЕМЕМ
И ЧАРОДЕЙНО, ТИХО ДА ПРЕВЗЕМЕМ.
ЗА МЕНЕ ТЯ Е СТОЙНОСТ СВЯТА,
ОКЪРВАВЕНА, ТУКА НА ЗЕМЯТА,
ЗА НЕЯ НЯКОИ УМИРАТ,
А ДРУГИ ПРОСТО Я ВЪЗПИРАТ...
НЕ ЗНАЯ ТИ... НО АЗ ТРАГИЧНО
ВЯРВАМ В СВОБОДАТА,
НИМА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТАТА
НА ХИЛЯДИ ДУШИ В ОКОВИ
ДА ПРИКОВАТ ПРОКЪЛНАТИ ПРОКОБИ
И ВЕЧНО ДА Я ТЪРСЯТ И ЛИНЕЯТ,
В ТОВА ПЪТУВАНЕ, НАРЕЧЕНО ЖИВОТ,
ДА Я КОПНЕЯТ...
ЗА МЕНЕ ТЯ Е ПУЛС В СЪРЦАТА,
НАЙ - ИСКРЕН ВИК ОТ БОЖЕСТВАТА,
ЗА НЕЯ АЗ И ТИ СМЕ СЪТВОРЕНИ,
ДА Я НАПРАВИМ ЧАСТ ОТ НАШЕТО
БЕЗВРЕМИЕ....
НЕ ЗНАЯ ТИ... НО АЗ ТРАГИЧНО
ВЯРВАМ В СВОБОДАТА...
© Силвия Все права защищены