Dec 17, 2007, 8:27 AM

Омагьосана свобода 

  Poetry » Phylosophy
642 0 17

НЕ ЗНАЯ  ТИ... НО  АЗ  ТРАГИЧНО

ВЯРВАМ В СВОБОДАТА,

ЗА МЕН, ТЯ  ВСЪЩНОСТ Е ОТПЛАТА,

КОЯТО ИСКАМЕ ДА  ВЗЕМЕМ

И ЧАРОДЕЙНО, ТИХО ДА ПРЕВЗЕМЕМ.

ЗА  МЕНЕ ТЯ  Е СТОЙНОСТ СВЯТА,

ОКЪРВАВЕНА, ТУКА  НА  ЗЕМЯТА,

ЗА  НЕЯ  НЯКОИ  УМИРАТ,

А  ДРУГИ  ПРОСТО  Я   ВЪЗПИРАТ...

 

 

НЕ ЗНАЯ   ТИ... НО  АЗ  ТРАГИЧНО

ВЯРВАМ  В СВОБОДАТА,

НИМА  ЩЕ  СЕ  ОСЪЩЕСТВИ  МЕЧТАТА

НА  ХИЛЯДИ  ДУШИ В ОКОВИ

ДА  ПРИКОВАТ  ПРОКЪЛНАТИ  ПРОКОБИ

И  ВЕЧНО ДА  Я  ТЪРСЯТ  И  ЛИНЕЯТ,

В ТОВА  ПЪТУВАНЕ, НАРЕЧЕНО  ЖИВОТ,

ДА Я  КОПНЕЯТ...

 

 

ЗА  МЕНЕ ТЯ  Е  ПУЛС  В СЪРЦАТА,

НАЙ - ИСКРЕН  ВИК  ОТ  БОЖЕСТВАТА,

ЗА  НЕЯ   АЗ И ТИ  СМЕ  СЪТВОРЕНИ,

ДА  Я  НАПРАВИМ  ЧАСТ ОТ  НАШЕТО

БЕЗВРЕМИЕ....

НЕ ЗНАЯ  ТИ... НО АЗ ТРАГИЧНО

ВЯРВАМ  В  СВОБОДАТА...

 

 

 

 

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??