Дали звездите чуват щурчетата?
Които пеят омайно в нощта...
И напомнят ни стари легенди
за живота, мира, любовта...
И заслушана в таз песен омайна
се изпълва душата ми с мир и любов!
И погледа вперила - жадно съм...
към далечни, далечни звезди.
А душата ми някак си, пълни се
от извора чист на мислите нови...
Озарена от нови мечти и надежди,
душата отново се ражда...
И преливат се звуци в нощта
със надежда изгрява зората.
Прероден светът засия...
Мирен, хармоничен и бял!
© Катя Все права защищены