Aug 23, 2015, 11:33 AM

Омайна песен 

  Poetry » Other
551 0 0

Дали звездите чуват щурчетата?

Които пеят омайно в нощта...

И напомнят ни стари легенди

за живота, мира, любовта...

И заслушана в таз песен омайна

се изпълва душата ми с мир и любов!

И погледа вперила - жадно съм...

към далечни, далечни звезди.

А душата ми някак си, пълни се

от извора чист на мислите нови...

Озарена от нови мечти и надежди,

душата отново  се ражда...

И преливат се звуци в нощта

със надежда изгрява зората.

Прероден светът засия...

Мирен, хармоничен и бял!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??