9 дек. 2007 г., 17:09

Омайни светове 

  Поэзия » Другая
953 0 2


Хаваите,

място за среща

с хората от слънчевия бряг...

 


Аляска,

зимната картина

на една илюзия белоснежна...

 


Лондон,

град на автобусите червени -

като ходещ плам...

 


Африка,

срещи с печени маймуни -

купон сред пустинна долина....

 


София,

кът подвижен – трафик на светлина,

шум в съня...

 


Турция,

ветрове с потаен аромат

на черното кафе...

 

 


ПС. Знам, че стихчето е малко странно - дори не знам дали може да се каже, че е стих...
Исках да се получи нещо различно с малка капка хумор! :)

© Кари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??