Хаваите,
място за среща
с хората от слънчевия бряг...
Аляска,
зимната картина
на една илюзия белоснежна...
Лондон,
град на автобусите червени -
като ходещ плам...
Африка,
срещи с печени маймуни -
купон сред пустинна долина....
София,
кът подвижен – трафик на светлина,
шум в съня...
Турция,
ветрове с потаен аромат
на черното кафе...
ПС. Знам, че стихчето е малко странно - дори не знам дали може да се каже, че е стих...
Исках да се получи нещо различно с малка капка хумор! :)
© Кари All rights reserved.