22 июн. 2011 г., 23:24

Омръзна ми 

  Поэзия
565 0 2

Омръзна ми да изпитвам страх от всичко и всички...

Омръзна ми да вървя по непознати пътечки...

Омръзна ми всички да ме гледат с презрение...

Но скоро ТЕ ще станат жертви на моето отмъщение... 




Никой не ме познава,

и по-добре никой да не ме подценява! 


© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??