8 авг. 2007 г., 17:03

Онази гама... 

  Поэзия
756 0 4
Плачат зелените капки...
Дъжда ги забрави...
Търсят море от дъга,
жена от роса...

Вечер загръща ме
в бяла зеница...
Жаркият дъх пари
душата ти...

Търся онази гама
от нежните тонове...
Пастелна тишина
и вода от фонтана ти...

© Анелия Кирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??