8 ago 2007, 17:03

Онази гама... 

  Poesía
757 0 4
Плачат зелените капки...
Дъжда ги забрави...
Търсят море от дъга,
жена от роса...

Вечер загръща ме
в бяла зеница...
Жаркият дъх пари
душата ти...

Търся онази гама
от нежните тонове...
Пастелна тишина
и вода от фонтана ти...

© Анелия Кирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??