16 июл. 2007 г., 14:06

Онази рокля... кафявата... (Гурбет) 

  Поэзия
1963 0 7

*
Онази рокля... кафявата,
още ли пазиш, Любов?
Спомени нежни навява тя...
Спомени, с дъх на любов.

Как, по терлички, минават те -
нашите общи Лета.
Кратки са в къщи зимите.
Колкото миг есента.
*
Онази рокля - кафявата,
още ли пазиш, Любов?
Спомени нежни навява тя.
И все по-нова любов...

18 Март 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??