2 июл. 2021 г., 13:12

Онзи - същият ... 

  Поэзия
416 0 2

 

 

 

Чуй, ще шепна тихо,

като шушнещия вятър,

да не будя сухи вейки лихи

и вълци сиви във гората...

 

Аз съм онзи, който те измисли

и сътвори от светлината,

извая те с блясъка на бисер

да му разсичаш тъмнината...

 

Същият съм и този, който те ориса

да си вечен зов във самотата

и във всеки стих отлитнал

да си песен за душата...

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??