Jul 2, 2021, 1:12 PM

Онзи - същият ... 

  Poetry
418 0 2

 

 

 

Чуй, ще шепна тихо,

като шушнещия вятър,

да не будя сухи вейки лихи

и вълци сиви във гората...

 

Аз съм онзи, който те измисли

и сътвори от светлината,

извая те с блясъка на бисер

да му разсичаш тъмнината...

 

Същият съм и този, който те ориса

да си вечен зов във самотата

и във всеки стих отлитнал

да си песен за душата...

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??