16 мар. 2022 г., 22:09

Опако 

  Поэзия
202 0 3

Не знам дали наопаки се родих
или просто така заживях,
но от еднаквото бързо се уморих
и да бъда черна овца си избрах.

Не знам единак ли е душата ми
или наопаки преражда се и тя,
ала страда горката в телата ми
и лута се в съдба след съдба.

Не знам дали обичам наопаки
или мен все така ме обичат,
ала истинско е всичко в живота ми,
нищо че всички опако го наричат.



 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да си наопаки в един объркан свят е правилното. Много е хубаво!
  • Благодаря, Петя! 😊
  • И аз съм така да ти кажа. Много ми хареса. 🙂
Предложения
: ??:??