21 июн. 2013 г., 16:13

Опасна 

  Поэзия » Любовная
504 0 1

Когато те погледна
през стъклено сърце,
аз в мислите неволно
усещам, че те нямам,

а искам ли за себе си
момиче като теб,

създаващо небрежно
любов между измама?

© Димитър Д Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??