10 авг. 2011 г., 13:27

Опасна игра 

  Поэзия » Любовная
618 1 3

Започна забавно и уж на шега,

но ти ме подведе в играта.

Промъкна се тихо и стреля в гърба

и паднах ти в краката.

 

Любов ли е? Лудост ли е? Какво е?

Умело успя да ме заблудиш.

Уж куп безумици ми наговори,

а свари да ме обезоръжиш.

 

Сега какво? Нима си тръгваш?!

Защо оставяш ме сама?

Ранена съм. Не ти ли пука?

Не ме зарязвай в прахта!

 

Не си отивай! Пожали ме!

Ела и ми подай ръка!

Нуждая се от теб. Спаси ме!

Не ме оставяй да умра!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??