23 июл. 2007 г., 16:37

Описание 

  Поэзия
509 0 0

Гонят се косите на невинността,
Галят вълните морски брега,
Треперят листата на дланите, любящи,
Алени капки звънят,
Въртят се огнени кълбета във очите,
Усмивка като кораб, порещ вълните, огрява лицето,
И ето,
Две ръце протягат се към топлината,
А пламъкът, това е любовта.

© Станислава Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??