23.07.2007 г., 16:37 ч.

Описание 

  Поезия
507 0 0

Гонят се косите на невинността,
Галят вълните морски брега,
Треперят листата на дланите, любящи,
Алени капки звънят,
Въртят се огнени кълбета във очите,
Усмивка като кораб, порещ вълните, огрява лицето,
И ето,
Две ръце протягат се към топлината,
А пламъкът, това е любовта.

© Станислава Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??