Jul 23, 2007, 4:37 PM

Описание 

  Poetry
552 0 0

Гонят се косите на невинността,
Галят вълните морски брега,
Треперят листата на дланите, любящи,
Алени капки звънят,
Въртят се огнени кълбета във очите,
Усмивка като кораб, порещ вълните, огрява лицето,
И ето,
Две ръце протягат се към топлината,
А пламъкът, това е любовта.

© Станислава Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??