27 мая 2017 г., 15:49

Описание 

  Поэзия » Любовная
819 1 8

Описание

 

Докосването на ръцете ти,

по ръцете ми е като

полъх от тих летен вятър,

едва доловима въздишка,

звук от клавиш на пиано,

радостта на сбъдната мечта,

първата глътка въздух,

току що завършен стих,

усещане за вечност,

небе с пълнолуние,

първото пролетно цвете,

седемте цвята в дъгата,

молитва на грешник,

цялото на две половини,

смисълът на думата обич.

 

© Силвия Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??