8 мар. 2024 г., 20:20  

Описание за 8 март... Милата, Женска Тя! 

  Поэзия
152 0 0

Жената е необходимо зло,
но, в живота..., добре дошло!
Грижи се... чувства и поражда,
Секс, скандали и обич заражда?
без нея е невъзможно, Тя допълва,
... хммм, душата мъжка, ок... изпълва!_
Деца и Обич..., създава и ражда,
стабилитета на... и... в живота изгражда!?

8.03.2024 г., Лясковец

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??