6 окт. 2011 г., 14:17

Опит да... изразя, обясня, изхвърля 

  Поэзия » Любовная
652 0 3

На Х. или "срещу дрогата с любов"


Цял живот бягаме...

ти към мен, аз от теб;

аз към теб, ти от мен;

един срещу друг, един от друг;

И някъде там се разминахме... завинаги!

 

Цял живот борба...

твоята за мен, моята за нас;

твоята за нас, моята за теб;

нашата срещу всички, тяхната срещу нас...

И някъде там забравихме за какво се борим... завинаги!

 

Цял живот любов...

твоята към мен, моята към „Него” (живота);

моята към теб, твоята към „Нея” (”смъртта");

„неговата” към „нея”, нашата срещу тяхната;

И някъде там пропускахме да се обичаме...

 

Аз спрях да се боря - завинаги; Ти избяга - завинаги!!!

© Пламена Троева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??