14 дек. 2017 г., 00:19

Опитах да намеря себе си ... 

  Поэзия
785 2 5

Опитах да намеря себе си.

Тръгнах по пътища грешни

и изгубих се още повече

 

Опитах да намеря себе си,

но в опити погубих аз сърцето си,

а душата ми остана празна ...

 

Опитах да намеря себе си,

но разбрах, че трябва да се доразруша,

за да мога наново да се изградя.

© Пламена Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??