14.12.2017 г., 0:19 ч.

Опитах да намеря себе си ... 

  Поезия
786 2 5

Опитах да намеря себе си.

Тръгнах по пътища грешни

и изгубих се още повече

 

Опитах да намеря себе си,

но в опити погубих аз сърцето си,

а душата ми остана празна ...

 

Опитах да намеря себе си,

но разбрах, че трябва да се доразруша,

за да мога наново да се изградя.

© Пламена Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??