23 июн. 2017 г., 10:29

Опитвам 

  Поэзия » Философская, Гражданская
258 0 0

Опитвам се да давам
Повече от туй що имам
И нейде нявга 
Не ме интересува
Дали някои ще го оцени

 

Но опитвам се да давам 
Повече от туй що имам
И вечно вярвам
В безкрайни чудеса

 

Опитвам се да давам
А всяка дажба е проклета
Все сблъсквам се с това

 

Опитвам се и давам
Ала омразата покорила е света

 

Опитвам се ще давам

© Любакис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??