23.06.2017 г., 10:29 ч.

Опитвам 

  Поезия » Философска, Гражданска
257 0 0

Опитвам се да давам
Повече от туй що имам
И нейде нявга 
Не ме интересува
Дали някои ще го оцени

 

Но опитвам се да давам 
Повече от туй що имам
И вечно вярвам
В безкрайни чудеса

 

Опитвам се да давам
А всяка дажба е проклета
Все сблъсквам се с това

 

Опитвам се и давам
Ала омразата покорила е света

 

Опитвам се ще давам

© Любакис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??