15 апр. 2012 г., 21:15

Опиянена 

  Поэзия » Любовная
552 0 0

Прекалих със "алкохола"

и напълно се отнесох.

Душата ми, ранимо-гола,

доброволно ти поднесох.

 

Уязвима, беззащитна

във очите ти се спънах.

Опиянена - към теб политнах

и в ръцете ти потънах.

 

Това "пиянство" ме вълнува.

И тръпнеща за теб копнея.

Прегърни ме! Ще си струва.

Не позволявай да изтрезнея!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??