Apr 15, 2012, 9:15 PM

Опиянена 

  Poetry » Love
551 0 0

Прекалих със "алкохола"

и напълно се отнесох.

Душата ми, ранимо-гола,

доброволно ти поднесох.

 

Уязвима, беззащитна

във очите ти се спънах.

Опиянена - към теб политнах

и в ръцете ти потънах.

 

Това "пиянство" ме вълнува.

И тръпнеща за теб копнея.

Прегърни ме! Ще си струва.

Не позволявай да изтрезнея!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??