15 окт. 2007 г., 15:34

опиянение 

  Поэзия
678 0 6
  Опиянение

Лоза, лоза
красавице зеленоока,
дори и гроздето ти
да е като дренки,
аз пак ще бъда влюбен
в твойте ненки
и пак ще искам страстно
зъби в зърната ти да впия
и рая да открия,
опиянен от виното
на твоята магия.

© Майк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??