Oct 15, 2007, 3:34 PM

опиянение 

  Poetry
692 0 6
  Опиянение

Лоза, лоза
красавице зеленоока,
дори и гроздето ти
да е като дренки,
аз пак ще бъда влюбен
в твойте ненки
и пак ще искам страстно
зъби в зърната ти да впия
и рая да открия,
опиянен от виното
на твоята магия.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??