2 апр. 2021 г., 16:46

Опознаване на женската природа 

  Поэзия
710 2 8

Отивам ти на женската душа,
която късно вечер ме завива.
Отпивам от неземна красота
и мъжката Вселена ти отива.

Отивам ти на скъпия парфюм,
на думите, на чантичката Prada,
на нежния словесен космодрум
и звездната любовна изненада.

На роклята отивам ти дори!
Смалявам се до фината дантела.
Отивам и на крема от Vichy
и вливам се в очите на газела.

Отивам ти на плахата сълза,
която се понася с ветровете.
Обичам те! Магия си! Жена.
За тебе ще надвия Боговете.

© Димитър Драганов Все права защищены

Отивам ти на тъмните очи,
а също и на тази вратовръзка.
Отивам ти, когато ми мълчиш,
преди да ме целунеш адски дръзко.
Отиваш ми на сладкия коктейл, ...
  750  12  23 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??