2 abr 2021, 16:46

Опознаване на женската природа 

  Poesía
709 2 8

Отивам ти на женската душа,
която късно вечер ме завива.
Отпивам от неземна красота
и мъжката Вселена ти отива.

Отивам ти на скъпия парфюм,
на думите, на чантичката Prada,
на нежния словесен космодрум
и звездната любовна изненада.

На роклята отивам ти дори!
Смалявам се до фината дантела.
Отивам и на крема от Vichy
и вливам се в очите на газела.

Отивам ти на плахата сълза,
която се понася с ветровете.
Обичам те! Магия си! Жена.
За тебе ще надвия Боговете.

© Димитър Драганов Todos los derechos reservados

Отивам ти на тъмните очи,
а също и на тази вратовръзка.
Отивам ти, когато ми мълчиш,
преди да ме целунеш адски дръзко.
Отиваш ми на сладкия коктейл, ...
  750  12  23 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??