Apr 2, 2021, 4:46 PM

Опознаване на женската природа 

  Poetry
697 2 8

Отивам ти на женската душа,
която късно вечер ме завива.
Отпивам от неземна красота
и мъжката Вселена ти отива.

Отивам ти на скъпия парфюм,
на думите, на чантичката Prada,
на нежния словесен космодрум
и звездната любовна изненада.

На роклята отивам ти дори!
Смалявам се до фината дантела.
Отивам и на крема от Vichy
и вливам се в очите на газела.

Отивам ти на плахата сълза,
която се понася с ветровете.
Обичам те! Магия си! Жена.
За тебе ще надвия Боговете.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Отивам ти на тъмните очи,
а също и на тази вратовръзка.
Отивам ти, когато ми мълчиш,
преди да ме целунеш адски дръзко.
Отиваш ми на сладкия коктейл, ...
  748  12  23 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??