Определения
Бездна
Глуха тъмнина.
Под разкъсано небе.
Без птици. Без дъжд…
Самота
Кълбо от нерви.
Случаен импулс.
Прозрението е лукс.
Царство
През девет зими
преболели... в десета -
пролет в душата…
Най-красивият кристал
Сълза… побрала
всички слънчеви лъчи
със благодарност…
© Павлина Петрова Все права защищены