30 июн. 2023 г., 18:02

Оптимизъм 

  Поэзия » Другая
501 1 0

Вярвай - ще свърши твоята тъга,

слънцето лятно в небе ще грее,

ще спре дъждът, ще има дъга,

вярвай и в живота си ще успееш!

 

От неуспех не се отчайвай -

винаги има за нас шансове,

бори се ти, не се предавай,

прави тъй - и ще има плодове!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??