30.06.2023 г., 18:02 ч.

Оптимизъм 

  Поезия » Друга
507 1 0

Вярвай - ще свърши твоята тъга,

слънцето лятно в небе ще грее,

ще спре дъждът, ще има дъга,

вярвай и в живота си ще успееш!

 

От неуспех не се отчайвай -

винаги има за нас шансове,

бори се ти, не се предавай,

прави тъй - и ще има плодове!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??