24 февр. 2011 г., 00:45

Орел 

  Поэзия
414 0 0

Роден в небето,
за тебе то
е топло,
близко
и единствено,
за тебе то
е дом.
Крилете си
научил се
да слушаш,
ти винаги
си част
от хоризонт.
На вечност
свикваш и децата си,
високо пазиш любовта.
Нагоре ти държиш главите ни.
Ори бита
и наторявай
мечтата ни за небеса!

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??