10 нояб. 2010 г., 16:05

Орелът 

  Поэзия
473 0 4

Орелът

 

Дори и безкрил да е, Боже,

простор на крилете му дай –

орелът без полет не може,

върни му небето докрай!

 

Да литне отново свободен

към свойте високи скали

зове го инстинктът природен,

и страшно,

                    как страшно боли!

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??