31 окт. 2008 г., 22:24

Осем букви 

  Поэзия » Любовная
560 0 0

Аз съм тази, която обичаш,
Никой друг не обича така,
Говориш ми нежно, горещо се вричаш,
Единствено твоя оставам в нощта.
Любов необятна сега притежавам,
Искрена, чиста, дълбока,
Но двамата знаем, не я заслужавам
Аз - толкова грешна, себична, жестока.

 

************************************** 

 

Цяла вечност твоя ще остана,
Винаги до тебе ще съм аз,
Един до друг с усмивка да застанем,
Така Съдбата е написала за нас.
Естественият ход на дните
Любовта ни бавно задуши,
Истината ще боли  в очите,
Нещо огъня в сърцето потуши.

 

© Ангелина Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??