6 мая 2012 г., 23:13

Още 

  Поэзия » Философская
443 0 0

Има те, мой фантазиен свят,

вълшебник танцуващ си,

даряваш свои тайнства,

бряг търсиш примамен,

от път спираш пътник.

И заедно скачате в бъдното

през хиляди дълги нощи -

славно ваяни бродници.

Там, с героите си ще останеш,

под много и звездни простори,

там, с чудните свои нощи,

има те, свят фантазиен си още...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??